LiChiq Staff


In 2016 heb ik, Linda Cals, LiChiq Staff opgericht. Ik heb een organisatiekundige achtergrond en voordat ik de stap maakte om mijn eigen werving- en selectiebureau te starten heb ik werkervaring opgedaan in allerlei functies zoals junior consultant, junior organisatieadviseur en P&O adviseur. In deze laatste functie heb ik, weliswaar vanuit een andere invalshoek, ervaring opgedaan in werving & selectie trajecten. Daarnaast heb ik in 2014 al mijn 1e stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet door mijn eigen merk schoenen en tassen op de markt te brengen onder de naam LiChiq. Lees hier meer over LiChiq. Tevens spreek ik Portugees, waarvoor ik onder andere een periode in Brazilië heb gewoond.

Ik heb een passie voor de branche en mijn gedrevenheid, durf en zelfstandigheid helpen mij om mijn uiteindelijke doelen te bereiken. Daarnaast heb ik een commerciële drive waaruit ik veel voldoening haal. Ik leg makkelijk contacten, ben sterk in het opbouwen van een vertrouwensband en houd de relatie warm door mijn betrokkenheid en klantgerichtheid. In de jaren die ik werkzaam ben geweest heb ik een eigen netwerk opgebouwd. Om dit netwerk nog groter te maken ben ik een eerste samenwerking aangegaan met het werving- en selectiebureau 2bmatched. Dit bureau heeft al een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd binnen de uitzendbranche in Limburg, Brabant en Gelderland en samen met 2bmatched wil ik het totale netwerk van 2bmatched en LiChiq Staff in Limburg, Brabant en Gelderland gaan uitbreiden.

Waar komt de naam LiChiq Staff vandaan? Deze naam is afgeleid van mijn eigen merk schoenen en tassen, LiChiq. De naam LiChiq is een samentrekking van Li en Chiq, Li van de eerste twee letters van Linda en Chiq is een weerspiegeling van de collectie. Tevens vormt de eerste letter van beide woorden samen LC, waarbij de L overeenkomt met Linda en de C met Cals. De combinatie LC gebruik ik dan ook als beeldmerk, omdat de collectie mijn persoonlijke stijl weergeeft. Deze persoonlijke stijl sluit ook aan bij mijn werkwijze. Daarom heb ik besloten om de naam LiChiq ook voor mijn werving- en selectiebureau te gebruiken en daaraan ‘Staff’  toe te voegen. Deze toevoeging refereert naar personeel, die ik adviseer, bemiddel en begeleid. Het beeldmerk LC gebruik ik ook voor mijn werving- en selectiebureau, aangezien dit overeenkomt met de eerste letter van mijn voor- en achternaam.

 

beeldmerk.jpg