Kandidaten


LiChiq Staff hanteert onderstaande werkwijze:

1. Eerste screening
Aan de hand van het door u ingediende profiel doen wij een eerste screening en gaan na of er mogelijkheden binnen ons portfolio zijn. U kunt  uw profiel per e-mail sturen naar info@lichiq.nl. Graag ontvangen wij uw profiel in een Word document, niet in PDF.

2. Telefonisch contact
Indien wij mogelijkheden zien, nemen wij contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Zijn er geen concrete mogelijkheden, dan melden wij dat natuurlijk ook.

3. (Functiegericht) Interview
Dit gebeurt face-to-face. Wij willen u leren kennen als persoon. Dit kan alleen als je elkaar ontmoet. Hierdoor kan er diepgaand op uw profiel worden ingegaan en zo kunnen wij concreet de juiste match maken voor onze opdrachtgever.

4. Introductie
Indien uit het (functiegericht) interview blijkt dat beide partijen een duidelijke match zien, wordt u bij onze klant persoonlijk geïntroduceerd. Hierbij voegen wij een inleiding toe met onze motivatie en bevindingen om u voor deze functie voor te dragen. Wij dragen u alleen voor met uw toestemming!

5. Sollicitatieronde
Wij verzorgen de afspraken gedurende het proces en zorgen voor een snelle en concrete terugkoppeling.

6. Arbeidscontract
Tot en met de ondertekening van het arbeidscontract begeleiden wij u door het gehele proces.

 

Wenst u uw profiel achter te laten? Uw profiel kunt u per e-mail sturen naar info@lichiq.nl. Graag ontvangen wij uw profiel in een Word document, niet in PDF.

 

ZZP'ers

 

Bent u werkzaam als ZZP’er en heeft u ervaring in de vakgebieden waarin wij actief zijn? Wij hebben regelmatig mooie en uitdagende projecten bij toonaangevende organisaties. Wij verzorgen de acquisitie, facturatie en incasso voor u. Interesse? Neem dan contact met ons op. Dit kan door middel van het sturen van een e-mail naar info@lichiq.nl of telefonisch +31 (0)6 43 00 76 24.