Referenties LiChiq Staff

 

Onderstaand vindt u de referenties over LiChiq Staff van zowel kandidaten als opdrachtgevers.

 

Bestuurder ONS Onderwijsbureau

Linda weet zich goed in te leven in de vraag van ONS als klant en weet zich vast te bijten om de juiste kandidaten aan te dragen! Erg punctueel en afspraak = afspraak bij Linda.

Daphne

 

Afas (InSite) Consultant

Linda benaderde mij voor een openstaande vacature. Na een prettige persoonlijke kennismaking heb ik Linda leren kennen als een heel vriendelijk persoon, met een hands on mentaliteit en een heldere snelle communicatie. Dit heeft ertoe geleid dat ik in een relatief korte tijd een nieuwe baan heb gevonden! Dank voor jouw inzet! 

Ben

 

Financieel Administratief Medewerker

Linda is heel gedreven en prettig in de omgang. Gaat pro-actief aan de slag zodra ze weet dat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en beperkt zich daartoe niet enkel tot haar eigen vacature-aanbod. Reageert altijd snel, denkt met je mee, geeft tips en advies en is zeer betrokken. Dankzij Linda snel weer aan de slag met een leuke nieuwe uitdaging! 

Monique

 

HRM Manager

Dag Linda, Het bevalt goed. Je hebt goed ingeschat dat dit de klussen zijn die ik nu zoek. HRM afdelingen verder helpen en zorgen dat ze gaan excelleren. Er ligt een uitdagende opdracht. Fijn dat jullie aan mij hebben gedacht.

Dominique 

 

Customer Service Representative (Franstalig)

En plus d'être hyper professsionnelle, disponible pendant toute la durée du parcours et même bien après, de prodiguer d'excellents conseils, Linda est sympathique, attentive. C 'est sans aucun doute vers elle que je me tournerai à nouveau lors de la recherche d'un autre challenge. un grand merci !

Laurence

 

Frontoffice Medewerker Burgerzaken

Ik heb recent kennis mogen maken met Linda. Een gedreven, vriendelijke en open persoonlijkheid waarbij je je gelijk op het gemak voelt. De communicatie verloopt erg vlot en prettig.

Mariël

 

Internal Sales Agent

Linda is een hele prettige persoon in de omgang en daarbij uiterst betrokken. Al is het 11 uur 's avonds, als ze wakker is is ze te bereiken. Ze is zeer bekwaam en zal je tevens op de best mogelijke manier voorbereiden op je gesprek bij een bedrijf.

Debby

 

Junior Accountmanager

In maart 2017 heb ik mijn HBO-diploma behaald en sindsdien ben ik hard op zoek geweest naar een nieuwe baan. Ik ambieer een functie als 'Accountmanager' en dankzij Linda en Nordin heb ik deze functie weten te bemachtigen bij een heel mooi bedrijf. Het vinden van vacatures voor deze functie was vaak lastig in het zuiden van Nederland en als ik dan iets had gevonden hoopte ik dat de sollicitatiegesprekken goed uitpakten. De sollicitatiegesprekken die met de hulp van Linda tot stand waren gekomen pakte heel goed uit en dat was met name te danken aan haar goede begeleiding. Linda gaf mij nuttige tips voorafgaand aan de sollicitatiegesprekken en van daaruit kon ik opmerken dat zij over heel veel kennis en ervaring beschikt. Zodoende ben ik haar heel dankbaar met de kans die zij mij heeft gegeven en het succes dat hieruit is ontstaan.

Rick

 

Bouwkundig medewerker

Op zoek naar een nieuwe baan, kreeg ik plotseling een uitnodiging van LiChiq Staff! Vanaf het eerste telefonisch contact, was er meteen een klik. Snel werd ik voorbereid op het gesprek bij Maastricht Sport, een gesprek waarin Linda en Nordin eerlijk, maar ook kritisch waren. Met enkele goede tips was de sollicitatie meteen raak. Ook in de verdere afstemming was Linda een plezierige begeleider. Pure klasse!

Victor

 

Internal Accountmanager

Ik ben momenteel aan het werk door Linda van LiChiq Staff (W&S). Linda heeft een groot netwerk en probeert het onderste uit de kan voor je te halen en bijt zich ergens in vast (wat ook te merken is in het herhaaldelijk herinneren aan het schrijven van deze recensie ;-)) Ze is altijd goed bereikbaar, zelfs via Whatsapp. Gewoon een fijne persoonlijkheid.

Jerry

 

HR Manager Toppoint Blinds

Toppoint Blinds is onlangs een samenwerking aangegaan met LiChiq Staff teneinde goede gekwalificeerde kandidaten te werven. De aangedragen kandidaten waren goed gekwalificeerd en hadden ruime en brede ervaring. De gewenste kandidaat is uiteindelijk bij Toppoint Blinds in dienst getreden. De dienstverlening en begeleiding van LiChiq Staff is zeer professioneel, opdrachtgever en kandidaten worden goed begeleid.

Rogier

 

HR Business Partner Mosa

Linda is een vrouw van haar woord en iemand die weet waar ze mee bezig is. Lichiq Staff heeft Mosa geholpen in haar zoektocht naar een Customer Care Specialist en daar zeer zeker succesvol in geweest. De korte lijnen en snelle reactietijd zorgen ervoor dat de samenwerking efficiënt en prettig verloopt. Verder zijn de kandidaten die voorgesteld worden altijd goed gescreend en op het moment dat ze op gesprek komen worden ze hierop voorbereid. Dat zorgt ervoor dat het servicelevel van Lichiq Staff hoog is. Wij zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van haar dienstverlening!

Roxanne

 

Afdelingshoofd Bestuur en Management Ondersteuning Gemeente Beek

LiChiq Staff is een betrouwbare partner op het moment dat er tijdelijke ondersteuning nodig is. De kwaliteit van de aangedragen medewerkers is hoog te noemen en dat bij marktconforme tarieven.

Achiel

 

Administratief Financieel Medewerker

Linda heeft mij goed begeleid bij het vinden van mijn baan als administratief financieel medewerker bij de Gemeente Maastricht. Deze begeleiding bestaat o.a uit het snel terug koppelen van informatie m.b.t. de stand van zaken, afspraken nakomen en goed contact onderhouden met mij. Linda is gedreven, eerlijk, maar ook vriendelijk. Door deze eigenschappen weet je altijd waar je aan toe bent. Daarnaast voorziet Linda je van tips en adviezen waardoor je gerust, maar ook goed voorbereid het sollicitatiegesprek ingaat. Als Linda je begeleid in het traject, ga je een prettige samenwerking tegemoet. Ik kan Linda dan ook sterk aanbevelen hiervoor.

Dagmar

 

Content Analyst

Ik heb Linda Cals leren kennen als iemand de tijd en moeite neemt om haar kandidaten op de juiste plek te plaatsen. Gedurende het proces was zij zeer flexibel en duidelijk in de communicatie.

Lars

 

Manager Finance

Linda heeft mij eind 2016 erg kundig geholpen bij een sollicitatie procedure. Heel verrassend vond ik het feit dat zij bijna 24/7 bereikbaar was. Ze is een fijne partner in zo'n traject; geduldig, vriendelijk, meelevend en enthousiast.

Natasja

 

Customer Care Specialist

Linda heeft mij goed begeleid bij het verkrijgen van mijn baan. O.a. door het contact met mij steeds te onderhouden en mij goed te informeren. Ik heb dit traject als prettig ervaren. Linda is een leuke dame om fijn mee samen te werken!

Kiki

 

Directiesecretaresse

Linda heeft mij begeleid vanaf het eerste moment van benadering via LinkedIn, tot aan de baan die ik via haar tussenkomst heb verkregen. Tijdens deze periode heb ik Linda leren kennen als een gedreven en enthousiaste dame die haar vak verstaat. Ze geeft duidelijke informatie op momenten dat er een vacature binnenkomt. Naar aanleiding daarvan bespreekt ze het traject stap voor stap, en vanaf het moment dat ze je CV bij een werkgever gaat aanbieden wordt je vaak voorzien van een update. Kortom; je wordt continue van het proces op de hoogte gehouden, waardoor je het gevoel hebt geen nummer te zijn. Het contact tussen ons beiden resulteerde voor mij in een mooie baan waarbij ik me op mijn plaats voel. Enkele kernwoorden/begrippen die Linda typeren zijn: vriendelijk, slagvaardig, doortastend, daadkrachtig en een persoonlijke benadering. Ik beveel Linda van harte aan om u te laten begeleiden in het proces van vacature naar een gekwalificeerde medewerker!

Ingrid

 

Administratief Financieel Medewerker

Via LinkedIn heb ik Linda Cals van LiChiq Staff leren kennen als een persoon die haar vak verstaat.
In de aanloop naar het sollicitatiegesprek heeft zij mij van de nodige tips en adviezen voorzien om zo goed beslagen ten ijs te komen. Bovendien reageert Linda accuraat op verzoeken en doet zij wat zij belooft. Kortom, ik kan Linda Cals van LiChiq Staff van harte aanbevelen bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

René

 

Medewerker Facilitaire Zaken /  gebouwenbeheerder

Linda is gedreven in haar werk. Stelt je gerust en neemt alles van a tot z met je door zodat je goed voorbereid bij het bedrijf aankomt. Tip en trics zijn van goede kwaliteit waardoor de sollicitatie makkelijker verloopt!

Ralph