Referenties LiChiq Staff

 

Onderstaand vindt u de referenties over LiChiq Staff van zowel kandidaten als opdrachtgevers.

 

Junior Accountmanager

In maart 2017 heb ik mijn HBO-diploma behaald en sindsdien ben ik hard op zoek geweest naar een nieuwe baan. Ik ambieer een functie als 'Accountmanager' en dankzij Linda en Nordin heb ik deze functie weten te bemachtigen bij een heel mooi bedrijf. Het vinden van vacatures voor deze functie was vaak lastig in het zuiden van Nederland en als ik dan iets had gevonden hoopte ik dat de sollicitatiegesprekken goed uitpakten. De sollicitatiegesprekken die met de hulp van Linda tot stand waren gekomen pakte heel goed uit en dat was met name te danken aan haar goede begeleiding. Linda gaf mij nuttige tips voorafgaand aan de sollicitatiegesprekken en van daaruit kon ik opmerken dat zij over heel veel kennis en ervaring beschikt. Zodoende ben ik haar heel dankbaar met de kans die zij mij heeft gegeven en het succes dat hieruit is ontstaan.

Rick

 

Bouwkundig medewerker

Op zoek naar een nieuwe baan, kreeg ik plotseling een uitnodiging van LiChiq Staff! Vanaf het eerste telefonisch contact, was er meteen een klik. Snel werd ik voorbereid op het gesprek bij Maastricht Sport, een gesprek waarin Linda en Nordin eerlijk, maar ook kritisch waren. Met enkele goede tips was de sollicitatie meteen raak. Ook in de verdere afstemming was Linda een plezierige begeleider. Pure klasse!

Victor

 

Internal Accountmanager

Ik ben momenteel aan het werk door Linda van LiChiq Staff (W&S). Linda heeft een groot netwerk en probeert het onderste uit de kan voor je te halen en bijt zich ergens in vast (wat ook te merken is in het herhaaldelijk herinneren aan het schrijven van deze recensie ;-)) Ze is altijd goed bereikbaar, zelfs via Whatsapp. Gewoon een fijne persoonlijkheid.

Jerry

 

HR Manager Toppoint Blinds

Toppoint Blinds is onlangs een samenwerking aangegaan met LiChiq Staff teneinde goede gekwalificeerde kandidaten te werven. De aangedragen kandidaten waren goed gekwalificeerd en hadden ruime en brede ervaring. De gewenste kandidaat is uiteindelijk bij Toppoint Blinds in dienst getreden. De dienstverlening en begeleiding van LiChiq Staff is zeer professioneel, opdrachtgever en kandidaten worden goed begeleid.

Rogier

 

HR Business Partner Mosa

Linda is een vrouw van haar woord en iemand die weet waar ze mee bezig is. Lichiq Staff heeft Mosa geholpen in haar zoektocht naar een Customer Care Specialist en daar zeer zeker succesvol in geweest. De korte lijnen en snelle reactietijd zorgen ervoor dat de samenwerking efficiënt en prettig verloopt. Verder zijn de kandidaten die voorgesteld worden altijd goed gescreend en op het moment dat ze op gesprek komen worden ze hierop voorbereid. Dat zorgt ervoor dat het servicelevel van Lichiq Staff hoog is. Wij zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van haar dienstverlening!

Roxanne

 

Afdelingshoofd Bestuur en Management Ondersteuning Gemeente Beek

LiChiq Staff is een betrouwbare partner op het moment dat er tijdelijke ondersteuning nodig is. De kwaliteit van de aangedragen medewerkers is hoog te noemen en dat bij marktconforme tarieven.

Achiel

 

Administratief Financieel Medewerker

Linda heeft mij goed begeleid bij het vinden van mijn baan als administratief financieel medewerker bij de Gemeente Maastricht. Deze begeleiding bestaat o.a uit het snel terug koppelen van informatie m.b.t. de stand van zaken, afspraken nakomen en goed contact onderhouden met mij. Linda is gedreven, eerlijk, maar ook vriendelijk. Door deze eigenschappen weet je altijd waar je aan toe bent. Daarnaast voorziet Linda je van tips en adviezen waardoor je gerust, maar ook goed voorbereid het sollicitatiegesprek ingaat. Als Linda je begeleid in het traject, ga je een prettige samenwerking tegemoet. Ik kan Linda dan ook sterk aanbevelen hiervoor.

Dagmar

 

Content Analyst

Ik heb Linda Cals leren kennen als iemand de tijd en moeite neemt om haar kandidaten op de juiste plek te plaatsen. Gedurende het proces was zij zeer flexibel en duidelijk in de communicatie.

Lars

 

Consulent Terugvordering

Mijn nieuwe baan als Consulent Terugvordering heb ik te danken aan Linda. In een korte tijd had zij een vacature gevonden die precies bij mij past. Zij heeft een goed oog om de juiste persoon te matchen aan de juiste baan. Linda kan heel goed achterhalen wat de opdrachtgever zoekt en de werkzoekende, hierdoor houdt zij beiden partijen tevreden. Op basis van mijn wensen, kennis en ervaring heeft zij de juiste baan voor me gevonden. Linda is heel sterk en snel in het terugkoppelen van informatie. Zij houdt zich altijd aan de gemaakte afspraken. Wat ik ook als prettig heb ervaren is dat zij altijd de stand van zaken doorgeeft en altijd bereikbaar is. Zelfs wanneer ze niet bereikbaar was dan wist ik dat zij mij op korte termijn zou terugbellen. Zij gaf mij het gevoel dat ik altijd op haar kon rekenen! Linda is heerlijk eerlijk en direct. Je weet wat je aan haar hebt. Ze onderscheidt zich tevens door net dat extra beetje te geven waar anderen de lijn trekken. Ze heeft de juiste instelling, is doelgericht en heeft veel kennis en ervaring, waardoor zij mijn vertrouwen gauw had verdiend. Buiten de zakelijke kant is Linda een toppertje, ze heeft een heerlijk gevoel voor humor en is zeer vriendelijk. Ik ben zelf heel kritisch in het aanraden van mensen/organisaties, maar zij is een echte aanrader! Kortom Linda bedankt voor al je hulp en ik wens je nog vele goede dingen toe.

Avin

 

Manager Finance

Linda heeft mij eind 2016 erg kundig geholpen bij een sollicitatie procedure. Heel verrassend vond ik het feit dat zij bijna 24/7 bereikbaar was. Ze is een fijne partner in zo'n traject; geduldig, vriendelijk, meelevend en enthousiast.

Natasja

 

Customer Care Specialist

Linda heeft mij goed begeleid bij het verkrijgen van mijn baan. O.a. door het contact met mij steeds te onderhouden en mij goed te informeren. Ik heb dit traject als prettig ervaren. Linda is een leuke dame om fijn mee samen te werken!

Kiki


Directiesecretaresse

Linda heeft mij begeleid vanaf het eerste moment van benadering via LinkedIn, tot aan de baan die ik via haar tussenkomst heb verkregen. Tijdens deze periode heb ik Linda leren kennen als een gedreven en enthousiaste dame die haar vak verstaat. Ze geeft duidelijke informatie op momenten dat er een vacature binnenkomt. Naar aanleiding daarvan bespreekt ze het traject stap voor stap, en vanaf het moment dat ze je CV bij een werkgever gaat aanbieden wordt je vaak voorzien van een update. Kortom; je wordt continue van het proces op de hoogte gehouden, waardoor je het gevoel hebt geen nummer te zijn. Het contact tussen ons beiden resulteerde voor mij in een mooie baan waarbij ik me op mijn plaats voel. Enkele kernwoorden/begrippen die Linda typeren zijn: vriendelijk, slagvaardig, doortastend, daadkrachtig en een persoonlijke benadering. Ik beveel Linda van harte aan om u te laten begeleiden in het proces van vacature naar een gekwalificeerde medewerker!

Ingrid

 

Administratief Financieel Medewerker

Via LinkedIn heb ik Linda Cals van LiChiq Staff leren kennen als een persoon die haar vak verstaat.
In de aanloop naar het sollicitatiegesprek heeft zij mij van de nodige tips en adviezen voorzien om zo goed beslagen ten ijs te komen. Bovendien reageert Linda accuraat op verzoeken en doet zij wat zij belooft. Kortom, ik kan Linda Cals van LiChiq Staff van harte aanbevelen bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

René


Medewerker Facilitaire Zaken /  gebouwenbeheerder

Linda is gedreven in haar werk. Stelt je gerust en neemt alles van a tot z met je door zodat je goed voorbereid bij het bedrijf aankomt. Tip en trics zijn van goede kwaliteit waardoor de sollicitatie makkelijker verloopt!

Ralph