Werkgevers

 

Bij LiChiq Staff kunt u rekenen op een presentatie van gekwalificeerde kandidaten, waarbij kennis, kunde en talent flexibel ingezet zal worden. Wij richten ons op het traceren, enthousiasmeren en selecteren van de juiste professionals voor u. Persoonlijkheden met net dat beetje extra, die gedreven zijn door ambitie. Wij richten ons op posities binnen de profit en non profit sector op verschillende niveaus, van uitvoerende functies, tot staffuncties en strategische functies. Dat doen wij voor zowel tijdelijke functies als permanente functies als voor de duur van een project. Op een professionele, transparante, integere en vooral betrokken manier brengen wij vraag en aanbod bij elkaar, waarbij wij altijd zorgen voor de juiste match voor u. Door middel van onze persoonlijke betrokkenheid en het door strategisch inzetten van moderne technologieën, zoals e-recruitment en sociale media, brengen wij dit tot stand. Tevens kunnen wij met ons uitgebreid netwerk snel en efficiënt schakelen. Kortom, prettig samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen en commitment, waarbij wij het belangrijk vinden om relaties voor de lange termijn te binden en te boeien. 

Wilt u meer weten, neem dan contact op met ons op. Dit kan door middel van het sturen van een e-mail naar info@lichiq.nl of telefonisch +31 (0)6 43 00 76 24.

 

Focus op de juiste match tussen werkgever en werknemer!

 

We hebben gekozen voor het volledig uitbesteden van onze back office. Daardoor zijn wij ‘in control’ en ondernemen wij efficiënt. Dit betekent meer aandacht voor u, voor ons meer rust in de organisatie en het geeft ons de gelegenheid te focussen op onze expertise: de zorg voor DE juiste match tussen werkgever en werknemer.

We hebben onze back office uitbesteed aan Payroll Specialisten. Zij verzorgen alle administratieve werkzaamheden die te maken hebben met het ter beschikking stellen van de medewerkers aan onze opdrachtgevers. Of het nu reguliere uitzendkrachten, gedetacheerden of ZZP’ers zijn, Payroll Specialisten kan alle vormen van deze werkrelaties verwerken. Tevens zijn ze aangesloten bij de branchevereniging Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en hebben ze het SNA-keurmerk. Het lidmaatschap van de NBBU en NEN-4400-1 certificering (SNA keurmerk) tezamen, vormen een herkenbaar keurmerk dat de kwaliteit waarborgt en de inlenersaansprakelijkheid tot een minimum beperkt.